Faqja Kryesore >>  Numratori Telefonik >> Fier
 

Numratori Telefonik i Shqipėrisė (2003)

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

 


 

Fier (064)

   
Numri Mbiemri Emri Adresa Qyteti
22494Firma "rilindja"L.Fier
22497Firma "adriatik Kapollari"Lagja 15 TetoriFier
22543Instituti Gjeologjik I NaftesLagja 1 MajFier
22562Dega E Shfrytezim AutomjeteveL.Fier
22611Drejtoria E UjraveL.Fier
22624Keshilli I QarkutLagja KastriotFier
22652Drejtoria E StatistikesLagja KastriotFier
22679Instituti I Naftes Dhe GazitLagja KastriotFier
22763KarburantiLagja 1 MajFier
22800Radio FieriLagja L.11 JanariFier
22891Nd-ja Rruga - UraSheq I MadhFier
23209Dhoma E TregetiseLagja ApolloniaFier
23222Kisha OrtodokseLagja 1 MajFier
23278Komuna PortezPortezFier
23349NegociatatL.Fier
23424Kisha KatolikeLagja 1 MajFier
23637Dega E BuxhetitLagja KastriotFier
23638Dega E ThesaritLagja KastriotFier
23650Dega E Shoqerise PublikeFier
23741Serv Com Sh ALagja 1 MajFier
23841Shoqata E Invalideve Te PunesFier
23873Nd-ja E PastrimitFier
24049Bashkia RoskovecRoskovecFier
24078Komuna DermenasFier
24532Tirana BankeLagja Kongresi PermetitFier
24533Tirana BankeLagja Kongresi PermetitFier
24534Tirana BankeLagja Kongresi PermetitFier
24535Tirana BankeLagja Kastriot PermetitFier
24536Tirana BankeLagja Kongresi PermetitFier
24566Angjensia Rajonale E MjedisitFier
   

 

                 ::::  Kërko  ::::


Kėrkoni njė abonent...
 

Qyteti:

Mbiemri:
                (të përmbajë)

Emri:
                (të përmbajë)

 
Adresa (të pėrmbajë): 


Dini vetëm numrin ? Gjeni kujt i përket...

Vini numrin me ose pa prefix.

 

 


 

 

PĖRSHTYPJET  ::  KUSH JEMI  ::  KONTAKTO  ::  FORUM  ::  CHAT

Albanian Network Group - 2003