Faqja Kryesore >>  Numratori Telefonik >> Tiranë
 

Numratori Telefonik i Shqipėrisė (2003)

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

 


 

Tiranë (04)

   
Numri Mbiemri Emri Adresa Qyteti
247318Rajoni Albtelecom Sh.aNjesia Aketimore Nr.13Tiranë
247697Ambasada AnglezeFaxTiranë
250267Rajoni Albtelecom Sh.aNjesia Aketimore Nr.6Tiranë
250769Rajoni Albtelecom Sh.aNjesia Aketimore Nr.8Tiranë
253475Shtypshkronja "eurorilindja"Tiranë
253476Shtypshkronja "dispenca"Tiranë
253555PresidencaTiranë
253555PresidencaTiranë
253576Free WingTiranë
253577Fshati SosTiranë
253578G.i.t Sh.p.kTiranë
253579G.r.makineriTiranë
253581G.s.a L.t.d.Tiranë
253582G.s.a LtdTiranë
253632Ministria Bujqesise UshqimitDrejtoria E UjraveTiranë
253980Avokati I PopullitCentrali I Avokatit Te PopullitTiranë
254168Shkolla Teknike Harry FullzTiranë
256534Konfederata E Sindik. Te ShqiperiseFeder. E Ndertim Drurit Dhe Sherbimeve PublikeTiranë
256538Rajoni Albtelecom Sh.aNjesia Aketimore ZyrtarTiranë
256539Rajoni Albtelecom Sh.aNjesia Aketimore ZyrtarTiranë
256702Rajoni Albtelecom Sh.aTiranë
256728Rajoni Albtelecom Sh.aNjesia Aketimore Nr.4Tiranë
256728Zyra Telekom 6Tiranë
258047Prokuroria E PergjitheshmeTiranë
258048Prokuroria E PergjitheshmeTiranë
258049Prokuroria E PergjitheshmeTiranë
258050Prokuroria E PergjitheshmeProkurorTiranë
258050Prokuroria E PergjitheshmeTiranë
258051Prokuroria E PergjitheshmeProkurorTiranë
258051Prokuroria E PergjitheshmeTiranë
   

 

                 ::::  Kërko  ::::


Kėrkoni njė abonent...
 

Qyteti:

Mbiemri:
                (të përmbajë)

Emri:
                (të përmbajë)

 
Adresa (të pėrmbajë): 


Dini vetëm numrin ? Gjeni kujt i përket...

Vini numrin me ose pa prefix.

 

 


 

 

PĖRSHTYPJET  ::  KUSH JEMI  ::  KONTAKTO  ::  FORUM  ::  CHAT

Albanian Network Group - 2003