Anetaret e Keshillit drejtues te Shoqates se Komunitetit Shqiptare te Padoves dhe Provinces:

 

Alban DEDA  - kryetar

Rinaldo MGUSHI  -  nenkryetar

Tringa HARAPI  -  sekretare

Albenc LUKA

Arjan DIBRA

Besnike KUNIQI

Enkeleda TUSHA

 

 

Associazione Della ComunitÓ Albanese di Padova e Provincia

C/O Parrocchia Della NativitÓ                                        

Via Bronzetti, 10

35138 Padova

email: associaz.albanese@libero.it